“Engelleri Aşmak İçin El Ele “ sloganıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği kapsamında SUBÜ öğrencileri Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gitti. SUBÜ Genç Sağlıkçılar Topluluğu, Sağlıklı Hareketli Yaşam Topluluğu ve SUBÜ Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü’nün ortak gerçekleştirdiği etkinlikte öğrenci arkadaşlarımıza farkındalık kazandırmak amacıyla  engelli bireylerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrası engelli bireyleri anlamak, karşılaştıkları zorlukları deneyimlemek adına bir parkur oluşturarak farkındalık sağlandı.

Etkinliğimizde bizlere deneyimlerini aktaran Akyazı Belediyesi Personeli Şevval MERT’e , topluluk üyelerimize , bizi ağırlayan Akyazı MTAL İdaresi ve öğretmenlerine , parkurda gönüllü olan Akyazı MTAL öğrencilerine  ve kıymetli hocalarımız Dr.Öğr.Üyesi Fatma Tanrıkulu’na, Öğretim Görevlisi Mustafa Demir’e , Öğretim Görevlisi Cansu Keskin’e teşekkür ederiz.