Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Akyazı Grup Amirliği'nde 19.12.2023 tarihinde İlk ve acil yardım programı öğrencileri misafir edildi. Önleme ve eğitim şube müdürlüğü tarafından Eğitmen Mehmet Enes Sezen tarafından yangınlar, müdahaleler ve itfaiye biriminin kullandığı araç-gereç ve malzemeler hakkında eğitim verilerek kullanımları gösterildi. Son olarak uygulamalı şekilde öğrencilerimizin yangın tatbikatı ve yangına müdahale uygulamaları ile eğitim süreci başarı ile tamamlandı. Öğrencilerimizin bilgilenmesi ve farkındalıklarının arttırılması noktasında önemli olan bu eğitimde görev alan Eğitmen Sn.Mehmet Enes Sezen ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Akyazı Grup Amirliği'ne, tüm itfaiye personellerine ve etkinliğin gerçekleştirilmesini sağlayan İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Öğr.Gör.Rümeysa Demir'e teşekkürlerimizi sunarız.