Dünya Paramedikler Günü kapsamında İlk ve Acil Yardım Programımız tarafından “1. Paramedikler Günü “ Paneli gerçekleştirildi.  Panele konuk olarak İstinye Üniversitesi Öğr. Gör. Sevde ŞANAL ve Öğr. Gör. Kadriye UZUN ,  UMKE personeli olarak sahada çalışan ve İstanbul 112’de görev yapan Paramedik Samet KILIÇ  ile Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’nde görev yapan ATT Oğuzhan ÇAY davet edildi. İlk ve Acil yardım öğrencilerine Acil servis , 112 işbirliği, hastane öncesi acil sağlık hizmetleri için paramediklerin eğitimleri hakkında kıymetli bilgilerini  ve deneyimlerini İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Sn. Öğr.Gör. Rümeysa Demir başkanlığında Sn. Öğr. Gör. Sevde Şanal anlattı. Olağan üstü durumlarda acil sağlık hizmetleri ve paramediğin yeri hakkında  değerli bilgilerini ve paylaşımlarını İstinye Üniversitesi Öğr.Gör.  Kadriye UZUN başkanlığında Paramedik Samet KILIÇ aktardı. Ulusal Medikal Kurtarma Ekibinde gönüllü olmak hakkında kıymetli bilgilerini ve tecrübelerini İlk ve Acil Yardım programı Öğr. Gör. Mustafa DEMİR başkanlığında ATT Oğuzhan ÇAY paylaştı. Değerli bilgileri , bize aktarmış oldukları tüm tecrübeleri ve önerileri için konuklarımıza teşekkür ederiz . Emeği geçen tüm sevgili öğrenci arkadaşlarımıza kıymetli akademisyenlerimize ve değerli katılımcılarımıza çok teşekkür ederiz . 22 Aralık Dünya Paramedikler Günü kutlu olsun.