Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek söyleşi programında öğrencilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“Sevgili Öğrenciler Güzel İlçemiz Akyazı’mıza hoşgeldiniz” mesajıyla başlayarak ilk olarak kendini öğrencilere tanıtan ve sonrasına öğrencilere Akyazı’nın güzelliklerini anlatan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan öğrencilerin; Barınma, Ulaşım, Yurt sorunu, Işıklandırma talepleri, internet, Sosyal Etkinlik gibi tüm taleplerini tek tek dinleyerek hem cevapladı, hem de yapılabilecek işlerle ilgili notlar aldı.

Soykan öğrencilere yaptığı konuşmasında “ Değerli Öğrencilerimiz birçoğunuz belki şirin ilçemiz Akyazı’mıza ilk defa geliyor olabilirsiniz ama burada kendinizi asla yalnız ve sahipsiz sanmayın her şeyden önce ben sizlerin her zaman yanındayım. Sizlerin taleplerini dikkatle dinledim elimizden ne geliyorsa her zaman yaptık ve yine yapacağız" dedi. Öğrenciler ile soru- cevap şeklinde ilerleyen söyleşi Syn. Soykan'ın kültürel etkinlikler noktasında her ay bir etkinlik sözü ile son buldu.