2022-2023 Bahar Yarıyılı Vize Mazeret Sınavı başvurularının 03.Mayıs.2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar ekteki dilekçenin doldurularak kanıtlayıcı belge ile birlikte Bölüm Sekreterliğine şahsen veya ..........@subu.edu.tr uzantılı öğrenci mail adresinizden  akyazimyo@subu.edu.tr  adresine yapılması gerekmektedir.

Dilekçelerin işleme alınabilmesi için dilekçelerin eksiksiz olarak doldurulup imzalanarak kanıtlayıcı belge ile birlikte tek sayfa halinde (pdf formatında) belirtilen mail (akyazimyo@subu.edu.tr) adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Vize Mazeret Sınavı Dilekçeleri 04.Mayıs.2023 Perşembe günü değerlendirilecektir.

Vize Mazeret Sınav Programı 05.Mayıs.2023 Cuma günü Okulumuzun web sayfasında ilan edilecektir.

NOT: Vize Mazeret Sınavları; 08-12.Mayıs.2023 tarihleri arasında yapılacaktır.