ÇAP / YANDAL KAZANAN LİSTELERİ VE YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

1) Çap/Yandal asil/yedek kazanan öğrenciler ekli listede yer almaktadır. Asil kazanan öğrencilerin 10-11-12  Eylül tarihlerinde SABİS-Öğrenci Bilgi Sistemi- Çap Yandal Başvuruları kısmından asil olarak yerleştikleri programa onay vermeleri gerekmektedir. Onay vermeyen öğrencilerin ÇAP/YanDal kayıtları işleme alınmayacaktır.

2) Daha önce Çap/Yandal kaydı olan öğrencilerin yeni kazandıkları Çap/Yandal programına kayıt yaptırmaları için önceki Çap/Yandal öğrenciliğinden kayıt sildirmeleri gerekmektedir. Sabis-Öğrenci Bilgi Sistemi- Çap Yandal Başvuruları kısmından asil olarak yerleştikleri programa onay verseler bile bu öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

3) Çap/Yandal hakkından vazgeçen öğrenciler SABİS-Öğrenci Bilgi Sistemi- Çap Yandal Başvuruları kısmından asil olarak yerleştikleri programa onay vermeyerek bu hakkından vazgeçebilirler.

4) Başvuru ile ilgili sorun yaşayan öğrenciler hasansimsek@subu.edu.tr  mail adresine mail atabilirler veya 0264 616 0121 numaralı telefon üzerinden bildirimde bulunabilirler.