2019-2020 Bahar Yarıyılı sonu itibariyle Azami Süre öğrencilerinin girecek olduğu "EK SÜRE-2" Sınavına ait liste ekte yer almaktadır.

NOT-1:  2019-2020 Bahar Yarıyılı EK SÜRE-2 Sınavları ile ilgili (İngilizce, Türk Dili, Tarih, Bilgi Teknolojileri ve Kodlama dersleri hariç) sınavı yapacak hoca ile e-mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

NOT-2:  İngilizce, Türk Dili, Tarih, Bilgi Teknolojileri ve Kodlama derslerine ait EK SÜRE-2 Sınavları için Ders Koordinatörleri ……...…@subu.edu.tr uzantılı öğrenci e-mail adreslerinize ödev bilgilendirmesini gerçekleştireceklerdir. Ekteki tabloda belirtilen saate kadar ....…….@subu.edu.tr uzantılı öğrenci e-mail adresinizden Koordinatörlük maillerine sınav/ödevlerinizi gönderiniz.