Öğrencilerimizin Dikkatine;

31.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında COVID-19 küresel salgını dolayısıyla Eğitim-Öğretim süreçleriyle alınan karar gereği;

Üniversitemiz önlisans ve lisans programlarına kayıtlı olup öğrenim gören öğrencilerin, kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumlarından 06 - 30 Nisan 2020 tarihleri arasında talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarının dondurulmasına ve kayıt dondurulan sürenin azami süreden sayılmamasına karar verilmiştir.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Kayıt dondurma başvurusunu yapmak isteyen öğrenciler, ekteki dilekçeyi doldurarak, subu uzantılı e-posta adresleri ile kayitdondurma@subu.edu.tr adresine 6-30 Nisan 2020 tarihleri arasında başvuru talebinde bulunabilirler.

(Başkası adına kayıt dondurma işlemi yapılamaz. Sadece @subu.edu.tr uzantılı kurumsal öğrenci e-posta hesaplarınızdan gelen e-postalar dikkate alınacaktır.)

Kayıt Dondurma dilekçesi için tıklayınız.

Üniversitemizin web sayfasındaki duyuru linki