İlk ve Acil Yardım Programı hocalarımızdan Öğr.Gör.Mustafa Demir’in koordinatörlüğünü yaptığı “Travma” dersi kapsamında “ Travma Günlükleri “ etkinliği gerçekleştirildi.

Paramedik Samet Kılıç’ın misafir eğitmen olarak katıldığı etkinlikte öğrencilerimize hasta taşıma, travma muayenesi, travma uygulamalarında kullanılan ambulans ekipmanları ve nasıl kullanıldıkları gösterildi. Öğrencilerin uygulama becerilerini geliştirmek, hasta/hasta yakınları ve ekip içi iletişimlerini güçlendirmek amacıyla öğretilen vs bütün becerileri içeren “Senaryo ve Oyun Temelli Travmalı Hastaya Yaklaşım” grup çalışmaları gerçekleştirildi. Farklı öğretim yöntemleriyle öğrencilerimizin mesleki becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlayan Paramedik Samet Kılıç’a ve eğitimi planlayıp yürüten Öğr.Gör.Mustafa Demir hocamıza,etkinliğe katılan program hocalarımıza ve yoğun bir eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.