Akyazı MYO Muhase ve Vergi Uygulamaları Bölümü Yazaki Kuzuluk Fabrikası'na teknik gezi düzenledi. Teknik geziye Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Demir ve Öğr. Gör. Mükremin Uzer eşliğinde bölümdeki tüm öğrenciler katıldı.
Yazaki İnsan Kaynakları'ndan Canan Oğuz ve Yeliz Yağmur Yeşil Hanımefendi’lerin ev sahipliğini yaptığı gezide ilk olarak sırasıyla idari birimler ve üretim tesisi ziyaret edilerek yerinde gözlemler yapıldı. Daha sonra toplantı salonun geçilerek insan kaynakları, lojistik, bilgi işlem, üretim ve muhasebe-finans birim yetkilileri bölüm öğretim elemanları ve öğrencilere kendi birimleri ile ilgili gerekli bilgilendirmelerde bulundular ve kendilerine yöneltilen soruları cevapladılar.
Bilgilendirme yapan üretim ve muhasebe-finans yetkililerinin aynı zamanda Yüksekokulumuz Muhasebe Bölümü mezunu olması geziye farklı bir güzellik ve mana kattı. Bir saat olarak planlanan gezi, samimi ve sıcak bir ortamda ancak üç saatte tamamlandı.