Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Akyazı Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi bölümünce düzenlenen 5.Kariyer Günleri semineri Şerefiye köyünde doğa ile iç içe kahvaltı programı ile başladı.
Seminer, Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Aydın Şenol, Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ersin Kalkan ve İşletme Yönetimi Bölümü öğrencilerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Seminerin ilk bölümünde İşletme bölümü 2008 mezunlarından ve Prof Patent ortaklarından Serdar Kirazlı "Marka Tescili ve Patent" başlığı altında sunumunu gerçekleştirdi. Kirazlı öğrencilerle girişimcilik ve iş yaşamı tecrübelerini paylaştı.
İkinci bölümde ise "Düşle Gerçek Olsun" sloganı ile Performans Koçu Gültekin Doğan seminere devam etti. Sayın Doğan motivasyon, kendini tanıma, network oluşturma vb. konularda öğrencilerimizi aydınlattı. "Karanlık Aydınlığı Bağrında Besler,Yürekte Hissedince Ortaya Çıkar" ifadesi ile sunumunu tamamladı.
Son konuk, bölümün 2010 mezunlarından Ozan Yıldırım "İnovatif Satıcı" başlığı altında seminere devam etti. Yıldırım, pazarlama ve satış konularında tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Ayrıca Kahoot uygulaması ile çoktan seçmeli sınav yaparak sunumunu bitirdi.
Katkılarından dolayı konuklarımıza ve ögrencilerimize teşekkür ediyoruz.