Akyazı Meslek Yüksekokulunda Erasmus Bilgilendirme Eğitimi Verildi

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin Erasmus Koordinatörlüğü tarafından okulumuzda bilgilendirme eğitimi verildi. Eğitim öncesi Erasmus Kurum Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Engin CAN, Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aydın ŞENOL’a okul için “Erasmus Yetki Belgesi” verildi. Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK ve Öğr. Gör. Ahmet ŞEN’in de katıldığı eğitime öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Eğitimi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Erasmus Kurum Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Engin CAN ve Erasmus Birim Sorumlusu  Alper KARATAŞ verdi. Yurt dışında okuma ve staj yapma imkanları ile alakalı Erasmus ve Mevlana projeleri hakkında bilgilerini aktaran yetkililer öğrencilerin sorularını cevaplayarak eğitimi bitirdi. Akyazı Meslek Yüksekokulunda ki yoğun ilginin bir proje yazımı veya öğrenci hareketliliği ile sonuçlanmasını temenni eden Dr.Öğr.Üyesi Engin CAN, öğrencilere her konuda destek olacaklarını da beyan etti.