Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İşletme Topluluğunun düzenlediği “Burcu Saral ile Sağlıklı İletişim İçin Ezber Bozan Çözümler’’ başlıklı etkinlik, 12 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:30’da gerçekleştirildi. Etkinliğe Yüksekokul öğrencileri ve öğretim elemanları katıldı. Seminerde öğrencilere iletişimle ilgili düşünce ve deneyimlerini aktaran iletişim danışmanı Burcu Saral, iletişimin ne kadar önemli olduğunu sunumlar yardımıyla vurguladı.

“Önce Türkçe Sonra Yine Türkçe”

Burcu Saral, iletişim için Türkçenin doğru kullanımının öneminden bahsetti ve dilin toplumu ayakta tutan en önemli değer olduğunun üzerinde durdu. Bunu ‘’Önce Türkçe Sonra Yine Türkçe’’ sözü ile vurguladı. Etkinlik öğrencilerin ve öğretim elemanlarının düşüncelerini bildirmeleri ile devam etti.

“Bu hayatta her şeyin bir hikayesi vardır” diyen Burcu SARAL sunumunu bu sözlerle sonlandırdı. Etkinlik, Yüksekokul öğretim elemanlarının konuğa teşekkür ve öğrencilere iyi dilek mesajları ile tamamlandı.