AKYAZI MYO ŞEHİDİ İÇİN DÜZENLEDİĞİ TURNUVAYI BİTİRDİ

Akyazı Meslek Yüksekokulunda öğrencilerin daha kaliteli vakit geçirmeleri için düzenlenen futbol turnuvası etki bir final maçı ile sona erdi. 9 takımın katıldığı turnuvayı Makine Bölümü 1. olarak bitirdi. İkinci olan Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü ise finale kadar namağlup gelen takım oldu. Çekişmeli geçen grup müsabakalarının bitimi ile çapraz eşleşmeler oldu ve turnuva Makine-Muhasebe bölümleri arasında oynanan ve 2-1 Makine bölümünü kazanması ise nihayete erdirildi. Öğrenciler Elbab’da şehit düşen Akyazı Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümü mezunu Kerem ÇALIŞKANCI ve “Barış Pınarı Harekâtı’nda görev yapan askerleri unutmadılar. Turnuvanın şampiyonu olan Makine bölümü attığı gol sonrası taraftarları ile beraber asker selamı verdi.

Turnuva organizasyon başkanı Akyazı MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK, kazasız belasız turnuvayı bitirdikleri için tüm ekibe ve futbolculara teşekkür etti. Bıçak, hakem olarak destek veren öğrenci Berat İNEKÇİOĞLU’na ayrıca teşekkür belgesi ve plaket ile teşekkürlerini bildirdi. Malzeme takibi konusunda destek veren Dış Ticaret bölümü öğrencisi Ömer Faruk YÖNDEŞ’e de teşekkür belgesi verildi. Hakemin plaketini Akyazı KYK Yurt Müdürü Arif Kamil BOSTAN verirken 2. lik kupasını Akyazı Spor İlçe Müdürü Adem ALTUN verdi. 2. olan takımların madalyasını Muhasebe bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan DEMİR, 1. olan takımın madalyasını ise Makine Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail ŞAHİN ve bölüm hocası Öğr. Gör. Emrah ARDA taktı. Şampiyon olan Makine bölümünün kupasını ise Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aydın ŞENOL verdi. Şenol, tüm ekibe, öğrencilere ve organizasyon komitesine de teşekkür etti.