AKYAZI MYO FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞEHİDİNİ UNUTMADI

Akyazı Meslek Yüksekokulunda öğrencilerin daha kaliteli ve etkin vakit geçirmeleri için futbol turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvada 9 takım, 2 grup kurularak fikstür oluşturuldu. Öğrenciler Elbab’da şehit düşen Akyazı Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümü mezunu Kerem ÇALIŞKANCI ve “Barış Pınarı Harekatı”nda görev yapan askerleri unutmadılar. Turnuva başlangıç vuruşunu yapan Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aydın ŞENOL ve Akyazı İlçe Spor Müdürü Adem ALTUN tüm sporculara başarılar diledi. Öğrencilerimizin güney sınırımızda ki bu harekâta ve şehit ağabeylerine karşı duyarsız kalmaması tüm seyircileri duygulandırdı. Turnuva düzenleme komitesi başkanı Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK ’da bu hassasiyet ve ciddiyetle turnuvanın nihayete ermesini temenni ettiğini belirtti.