Akyazı MYO' da Proje Semineri

Akyazı Meslek Yüksekokulu' nda gerçekleştirilen proje seminere Akyazı MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK ve Öğr. Gör. Hasan Ali ÖZDEMİR ile İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ersin KALKAN, İç Mekân Tasarımı Öğr. Gör. Ahmet ŞEN ve öğrenciler katıldı.

Seminerde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ar-ge Müdürü Arzu SAYGINER ÇİL ve AB ve Dış İlişkiler Uzmanı Melike ARIK NAL "Projelerin Renkli Dünyası" adı altında öğrencilere projeler hakkında sunum yaptı.

Arzu SAYGINER ÇİL konuşmasında, Proje Nedir? Proje Hayatımıza Ne Katar? Ne Tarz Projeler Çalışıldı? Başlıklarında bilgi verdi.  Belediyenin yurtdışıyla olan ilişkilerinden ve ulusal projelerden ve özellikle öğrencileri ilgilendiren “Erasmus” projelerinden bahsetti.

Melike ARIK NAL ise konuşmasında uyguladıkları projelerden bahsetti. SUBÜ' yle olan ortak projeleri hakkında bilgiler verdi.  Akyazı için bir Jeotermal Projesi düşünüldüğünü ve 5 aydır üzerinde çalışıldığından söz etti.