Sakarya BŞB İtfaiye Dairesi Başkanlığı Akyazı Grup Amirliği'nde 31.05.2022 tarihinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri misafir edildi. Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğünden gelen Eğitmen Mehmet Enes SEZEN tarafından yangınlar,müdaheleler ve itfaiye birimlerinin kullanmakta olduğu araç-gereç ve malzemeler hakkında eğitim verilip kullanımları gösterildi. Son olarak yangın tatbikatı ve yangına müdahale şekilleri konusunda uygulamalı eğitimler verilerek eğitim programı başarıyla tamamlandı. Öğrencilerimizin yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği etkinlikte görev alan Eğitmen Sn. M.Enes SEZEN'e ve Sakarya BŞB İtfaiye Dairesi Başkanlığı Akyazı Grup Amiri Taner Esin'e, Kahraman İtfaiye Personeline ve etkinliğin gerçekleşmesinde emekleri olan Sn. Dr.Öğr.Üyesi Fatma TANRIKULU ve Sn.Öğr.Gör.Mustafa DEMİR hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.