İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri ve Sakarya İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Akyazı 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu personelleri ile birlikte okulumuzda 28.05.2024 tarihinde 'İlk ve Acil Yardım Alanında Staj Yaklaşırken' adlı etkinlik düzenlendi.

Moderatörlüğünü İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatma Cevahir hocamızın yaptığı ve program hocalarımızın da katılım sağladığı etkinlikte 112 personelleri ile sınıfta staj ve birçok konuyla ilgili söyleşi yapıldıktan sonra bahçede ambulans ve ekipmanları eşliğinde çeşitli eğitimler yapıldı. Etkinligimize değerli katkılarını sunan Ekip Başkanı Birol Şar ve 112 personelleri Zeynep Çavuş, Sena Taşdemir ve Nedim İr'e çok teşekkür ediyoruz...