SUBÜ tarafından üniversite adaylarının tercih süreçlerini kolaylaştırmak için 3 gün süren ‘Tercih Günleri’ programı düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), 27 Temmuz’da başlayan ve 8 Ağustos’ta sona erecek üniversite tercih süreci öncesinde adaylara yönelik olarak ‘Tercih Günleri’ programı düzenledi. SUBÜ’nün YouTube kanalı SUBÜ Haber’den canlı yayınlanan ve 25 Temmuz Salı günü başlayan program 3 gün sürdü. Programda tüm fakülteler ve bölümler ile genel olarak meslek yüksekokullarının tanıtımı yapıldı. Dekanlar genel olarak fakültelere ilişkin bilgiler verdi. Bölüm başkanları bölümlerle ilgili soruları cevaplandırdı. Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve yardımcısı Prof. Dr. Fatih Sönmez ise meslek yüksekokullarına ilişkin detayları aktardı. Son olarak Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık üniversite adaylarına seslendi. Programla öğrencilerin kafalarındaki soru işaretlerinin giderilerek geleceklerine yön verecek önemli tercih kararı öncesinde yardımcı olmak amaçlandı.

Tercih Günlerine ilişkin videolara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :