2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Önceki Öğrenmelerin Tanınması Sınavı” başvuruları şahsen okula gelerek veya ...@subu.edu.tr uzantılı öğrenci e-mail adresi üzerinden okulumuz mail adresine (akyazimyo@subu.edu.tr) gönderilen dilekçe ile yapılacaktır. Sınavlar örgün olarak akademik takvimde ilan edilen tarihlerde yapılacaktır. Bir öğrenci bir sınav döneminde en fazla 15 AKTS krediyi aşmayacak kadar ders için sınava başvuru yapabilir.

Başvuru Tarihleri :

29.Ağustos.2022 – 02.Eylül.2022

Başvuruların değerlendirilmesi, sınav programlarının ve türlerinin birim web sayfalarından ilanı :

05.Eylül.2022

Sınav Tarihleri :

06-07.Eylül.2022

Sınav Sonuçlarının Açıklanması

08.Eylül.2022

Başvuru sırasında istenecek belgeler;

• Dersler için; yetkili eğitim kurumlarından veya kamu kurumlarından alınmış konu ile alakalı Eğitim Sertifikası,
  • Staj ve İşletmede Mesleki Eğitim için; işyerinde yapılan çalışma sırasında hazırlanmış portfolyo veya bölüm tarafından belirlenmiş formatta hazırlanmış staj defteri. Öğrenci, kazanımlar süresince ilgili iş yerinde Sosyal Güvenlik Kurumuna kayıtlı olarak bulunduğunu belgelemeli ve başvurusunda kazanmış olduğu bilgi, beceri ve yetkinlikleri elde ettiği faaliyetleri, çalışma-eğitim süreleri işyerinin yetkilisi tarafından onaylanmış belgeler ile sunmalıdır.

NOT: Staj, İşletmede Mesleki Eğitim, Yabancı Dil ve Bilgi Teknolojileri ve Kodlama dersleri 15 AKTS kredi kapsamı dışındadır.