Final Mazeret Sınavı Başvurularının 18.Ocak.2022 SALI günü akşamına (23:59) kadar ekteki dilekçenin doldurularak kanıtlayıcı belge ile birlikte Bölüm Sekreterliğine şahsen veya @subu.edu.tr uzantılı öğrenci mail adresinizden  akyazimyo@subu.edu.tr  adresine yapılması gerekmektedir.

Dilekçelerin işleme alınabilmesi için dilekçelerin eksiksiz olarak doldurulup imzalanarak eki ile birlikte tek sayfa halinde  (pdf formatında) belirtilen mail (akyazimyo@subu.edu.tr) adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Final Mazeret Sınavı Dilekçeleri 19.Ocak.2022 Çarşamba günü değerlendirilecektir.

Final Mazeret Sınavı Programı 21.Ocak.2022 Cuma günü Okulumuzun web sayfasında ilan edilecektir.

Final Mazeret Sınavları; 24-25.Ocak.2022 Pazartesi ve Salı günlerinde yapılacaktır.