Öğrencilerimiz için:

Öğrenci kimlik kartlarınızı şehir içi ulaşımda kullanılabilmeniz için Kart54 aktivasyonun ve aktifleştirilmesinin yapılması gerekmektedir. Bu işlem 2 adımda yapılmaktadır;

1. Öğrenci kimlik kartınızın Kart54 aktivasyon güncellemesi

Üniversitemiz yemekhanelerinde bulunan para yükleme noktalarında ilgili kişinin kartınıza güncelleme yapması ile Kart54 aktivasyonuz hazır hale gelecektir. Merkez kampüs içerisindeki öğrencilerimiz bu işlemi merkez yemekhaneden yapabilirler.

1. Öğrenci kimlik kartınızın Kart54 özelliğinin aktifleştirilmesi

Kart54 Hizmet Noktalarına giderek kartlarınızın Kart54 özelliğini aktifleştirip sonrasında karıtınızı ulaşımda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Önemli:

• Kart54; Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan Belediye ve Özel Halk Otobüslerinde seyahat ödemelerinin hızlı ve kolay bir şekilde yapılmasını sağlayan akıllı kart sistemi hizmetidir. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kart54 aktivasyonuna hazır hale getirilmesi işlemlerini, 17.09.2021 tarihi sonrası kayıt yaptıran ve yatay tasarımlı eski kartını dikey tasarımlı yeni kart ile değiştiren öğrencilerimizin yapmasına gerek yoktur.
  • Kartını herhangi bir nedenden dolayı yeniden temin eden öğrencilerimiz Kart54 aktivasyonunu hazır hale getirip tüm işlemleri yapmaları gerekir.
  • Öğrenci kimlik kartları içerisinde bulunan, Kart54 ve yemekhane bakiyeleri birbirinden farklıdır. Yemekhane bakiyesi Kart54’de, Kart54 bakiyesi yemekhanede kullanılamaz ve yüklenilemez.

Personelimiz için:

Personel kimlik kartlarınızı şehir içi ulaşımda kullanılabilmeniz için Kart54 aktivasyonun ve aktifleştirilmesinin yapılması gerekmektedir. Bu işlem 2 adımda yapılmaktadır;

1. Personel kimlik kartınızın Kart54 aktivasyon güncellemesi

Üniversitemiz yemekhanelerinde bulunan para yükleme noktalarında ilgili kişinin kartınıza güncelleme yapması ile Kart54 aktivasyonuz hazır hale gelecektir. Merkez kampüs içerisindeki personelimiz ise bu işlemi Rektörlük T2 girişinde bulunan güvenlik noktasından yapabilirler.

1. Personel kimlik kartınızın Kart54 özelliğinin aktifleştirilmesi

Önemli:

• Personel kimlik kartları içerisinde bulunan, Kart54 ve yemekhane bakiyeleri birbirinden farklıdır. Yemekhane bakiyesi Kart54’de, Kart54 bakiyesi yemekhanede kullanılamaz ve yüklenilemez.