Başvuru Tarihleri : 31 Ağustos-01 Eylül 2021

Başvuru Sonucu ve Sınav Programının İlanı : 03 Eylül 2021

Sınavların Uygulanması: 06-07 Eylül 2021

Önceki öğrenmelerin tanınması sınav başvurusu için ekteki dilekçenin doldurularak ekleri ile birlikte (Dersler için yetkili eğitim kurumlarından veya kamu kurumlarından alınmış konu ile alakalı Eğitim Sertifikası; Staj, işyeri eğitimi ve işyeri uygulaması için işyerinde yapılan çalışma sırasında hazırlanmış portfolyo veya bölüm tarafından belirlenmiş formatta hazırlanmış staj defteri, öğrenci kazanımlar süresince ilgili işyerinde Sosyal Güvenlik Kurumu kayıtlı olarak bulunduğunu belgelemeli (sgk hizmet dökümü) ve kazanmış olduğu bilgi, beceri ve yetkinlikleri, elde ettiği faaliyetleri, çalışma-eğitim süreleri işyerinin yetkilisi tarafından onaylanmış belgeakyazimyo@subu.edu.tr adresine 01 Eylül 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar (Saat:17:30)'a kadar mail atılması gerekmektedir.

NOT: Dilekçelerin işleme alınabilmesi için eksiksiz olarak doldurulup imzalandıktan sonra pdf formatında tek sayfa halinde belirtilen adrese gönderilmesi gerekmektedir. Dilekçe ekindeki belgelerin asıllarının daha sonra okulumuza posta veya kargo ile ulaştırılması gerekmektedir.

Sınav Hakkı Verilen Dersler İçin İlgili Linke Tıklayınız.