Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencilerine yönelik 25 Mayıs 2023 tarihinde saat 20.00'da "Sağlık Turizminde Güncel Yaklaşımlar" isimli sektörle buluşma etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Halil Demir'in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye T.C. Sağlık Bakanlığı / Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ) biriminde Sağlık Turizmi Sektörel İşbirliği ve Projeler Sorumlusu olarak görev yapan Mehmet KARAKAYA konuk olarak katılım sağlamıştır. Öğrencilerimizin mesleğe ve sektöre yönelik sorularının da cevaplandığı etkinliğe katılan konuşmacımız Sn. Mehmet KARAKAYA başta olmak üzere katılım sağlayan tüm akademisyenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.