Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü öğrencilerimize yönelik “Sektörle Buluşma Etkinliğimiz “ 17 Mayıs 2023 tarihinde saat 20.00 de online olarak Google Meet üzerinden gerçekleştirildi.

İlk ve Acil Yardım Programı hocalarımızdan Öğr.Gör.Mustafa Demir’in moderatörlüğünde İstanbul 112 Acil Sağlık Hizmetleri’nde Paramedik olarak görev yapan ve aynı zamanda UMKE Gönüllüsü olan Sn.Samet KILIÇ’ın konuşmacı olarak konuk olduğu etkinliğimizde “AFET DURUMLARINDA HASTANE ÖNCESİ ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ” hakkında öğrencilerimize yönelik söyleşi gerçekleştirdik. Ayrıca öğrencilerimizin mesleğe ve sektöre yönelik sorularının da cevaplandığı etkinliğe katılan konuşmacımız Sn.Samet KILIÇ başta olmak üzere katılım sağlayan akademisyenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.