Genç Sağlıkçılar Öğrenci Topluluğumuz ile düzenlediğimiz Voleybol turnuvasını tamamladık. Öncelikle bütün öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Turnuva ile ilgili detaylar; Turnuvada dördüncü olan takım İlk ve Acil Yardım bölümüne madalyaları ve kupayı Akyazı Kızılay İlçe Şube Başkanı Mustafa Birincioğlu takdim ederken, üçüncü olan Sağlık Turizmi işletmeciliği takımına ise Kupa ve madalyaları Müdürümüz Prof. Dr. Azize Alaylı verdi. Turnuvayı ikinci tamamlayan Sağlık Kurumları İşletmeciliği takımına madalyaları ve kupayı Akyazı Belediye Başkanı Bilal SOYKAN takdim etti.

Bu yıl ilki düzenlenen turnuvada şampiyon olan Hemşirelik bölümü takımına şampiyonluk kupası ve madalyalarını Akyazı İlçe Kaymakamı Yakup Güney verdi.