Akyazı Belediyesi'nin destekleriyle hazırlanan iftar programında Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri bir araya geldi.

Ramazan ayı dolayısıyla okulumuz yerleşkesinde düzenlenen iftar programına Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Akyazı İlçe Kaymakamı Yakup Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, İlçe Cumhuriyet Savcısı Ufuk Turan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fethi Talay, İlçe Jandarma Komutanı Salih Gümüşbaş, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk ve Ali Özer, KYK Yurt Müdürü Kemallettin Cantürk, okulumuz idari ve akademik personel ile aileleri ve değerli öğrencilerimiz katılım gösterdiler.

Etkinlik kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.