2021-2022 Bahar Yarıyılı Final Mazeret Sınavı başvurularının 21.Haziran.2022 Salı günü akşamına (23:59) kadar ekteki dilekçenin doldurularak kanıtlayıcı belge ile birlikte Bölüm Sekreterliğine şahsen veya ..........@subu.edu.tr uzantılı öğrenci mail adresinizden  akyazimyo@subu.edu.tr  adresine yapılması gerekmektedir.

Dilekçelerin işleme alınabilmesi için dilekçelerin eksiksiz olarak doldurulup imzalanarak eki ile birlikte tek sayfa halinde  (pdf formatında) belirtilen mail (akyazimyo@subu.edu.tr) adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Final Mazeret Sınavı Dilekçeleri 22.Haziran.2022 Çarşamba günü değerlendirilecektir.

Final Mazeret Sınav Programı 23.Haziran.2022 Perşembe günü Okulumuzun web sayfasında ilan edilecektir.

Final Mazeret Sınavları; 27-28.Haziran.2022 Pazartesi ve Salı günlerinde yapılacaktır.