Yüksekokulumuzda SUBÜ Kariyer Zirvesi’22 Kapsamında gün boyu etkinlikler gerçekleştirildi.

Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında "Ekonomide Kadın Gücü ve Kadın Girişimciliği" konulu konuşmasıyla Tezmaksan Makina San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Fatma Aydoğdu ile başlayan etkinliğe SUBOR Boru San. ve Tic. A.Ş. Teknik Genel Mdr. Yrd. Sn Seyfettin Kılınç'ın "Girşimcilik" konulu konuşmalarıyla devam edildi. Daha sonra "Özel Sektörde Sağlık Çalışanı Olmak" konulu söyleşisiyle Türkiye Fizyoterapistler Derneği Sakarya İli Temsilcisi Sn. Uzm. Fzt. Seda Türkyılmaz öğrencilerimiz ile buluştu. Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Sn. Sedat Kaya "Kamuda Sağlık Çalışanı Olmak" adlı konuşmasıyla kariyer etkinliklerimize devam edildi. Son konuşmacı olarak Sakarya Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Sn. Doç. Dr. Havva Sert "Akademiye Yolculuk" başlıklı konuşmasıyla öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Değerli katkıları ve etkili konuşmaları için tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Program sonunda konuklarımıza okulumuz adına teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında gün boyu öğrencilerimize müzik dinletisi, basketbol turnuvası, sportif etkinlikler ve ikramlar sunuldu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan hocamızda okulumuzda devam eden Kariyer Zirvesi etkinliklerine katılım sağladı.

Akademik açıdan kendimizi geliştirme imkânı bulduğumuz ve etkinliklerle eğlendiğimiz bu güzel organizasyon için başta emeği geçen tüm akademik ve idari personelimiz olmak üzere katılımları ve değerli konuşmaları için tüm konuşmacılarımıza, stant çalışması yapan firmalara, destekleri dolayısı ile Akyazı Belediyesi ve Akyazı İlçe Spor Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunarız.