"Mikroorganizmaları Tanıyalım Ellerimizi Yıkayalım" etkinliğimizi Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir hocamız ile işbirliği içinde gerçekleştirdik. Etkinlik kapsamında Kuzuluk Dr.Enver Ören Ortaokulu ve Kuzuluk Topçusırtı Anadolu Kalkınma Vakfı Ortaokulu'ndan Ayşe Nur Şare Akkuş, Mesut Aydın ve Sedef Kellerbağı hocalarımızın eşliğinde gelen öğrencilerimize Doç.Dr.İlhan Doğan ve Dr.Öğr.Üyesi Fatma Cevahir hocalarımız öncelikle mikroorganizmaların tanınması ve uygun el hijyeninin sağlanması ile ilgili sunum yaptılar.

Daha sonra öğrencilerin mikroskopta çeşitli mikroorganizmalara bakmaları sağlanarak merak ettikleri konular hakkında bilgiler verildi.

Bu etkinlik ile öğrencilerin gelecekteki şekillendirecekleri hayatlarına yönlendirici bir dokunuş yapıldı.